loader icon

Category: Sommermeny

Boeuf bourguignon

Med ovnsbakte rotgrønnsaker og mandelpotetpure. Kjøttgryte etter fransk oppskrift. Vi bruker høyrygg fra norsk ungfe som får trekke i rødvin og storfekraft sammen med sjalottløk, hvitløk og bacon. Allergener: sulfitt, melk, hvitløk

Continue reading ...

Cuvette av ungfe

Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace. Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk

Continue reading ...

Annoburger

Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep, hvitløk, kan inneholde spor av nøtter

Continue reading ...